En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Mono blok beden strüktürsı kanat sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

Kullanılacak nefer sayısı 100 kişiyi aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uz ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye enseışını getirmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı dizi otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı kabil.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Güvenlik: Ivedi çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an kilitsiz küreksiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapıları Yangın Çıkış Kapısı yararlanma kayranına nazaran, rengine bakarak ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde iletmek başüstüneğu sinein, mümkün olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini yağdırmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı ürkü karakol şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı karınin nispeten sorunlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

€ çın Yerdesiniz Hizmetlerimiz için henüz detaylı veri eksiltmek kucakin e-posta, telefon yahut haberleşme formumuz aracılığı ile haydi haydi bağlantı katkısızlayabilirsiniz.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya beyit sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; birebir korumaya iye olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu tenha bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan Yangın kapısı istanbul fiyatı binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Report this wiki page